Slovenščina

Dobrodošli v Lipizzaner Lodge, v novem, mednarodnem gostišcu.

Veliko let sva obiskovala Slovenijo in iskala primeren prostor za tuje turiste, z dobrim izhodišcem za odkrivanje lepot Slovenije. Opažava, da na podeželju in tržišcu nasploh, primanjkuje nastanitev s hotelskim udobjem, kakršnega mednarodni turisti išcejo.

   hotel in the countryside in slovenia   a mountain in the back garden in slovenia

Landol, vas ob vznožju Nanosa, je idealno izhodišce za raziskovanje lepot Slovenje. Vas leži ob avtocestnem križu Ljubljana-Koper-Nova Gorica. V bližini se nahajajo Predjamski grad, Postojnska jama, Cerkniško jezero, Škocjanske jame, Lipica...

Za udobje naših gostov bomo poskrbeli s kavarno, manjšo konferencno in filmsko sobo, finsko savno, možnostjo masaž in z visokokvalitetno namestitvijo.

Pri nas boste našli ogromno kotickov, primernih za pocitek in sprostitev ob branju knjige ter srkanju kave ali caja.

V pritlicju imamo sobo, ki je dostopna tudi osebam, ki so na invalidskem vozicku.

Turisti z lahkoto najdejo glavne zanimivosti Slovenije, spregledajo pa veliko manjših krajev in ponudbe, ki jo nudijo obiskovalcem. Obicajno to pomeni, da si znamenitosti ogledajo v enem dnevu in potem nadaljujejo svojo pot.

Turistom ponujamo drugacne izkušnje in možnosti.

Želimo, da bi njihov obisk trajal dlje, da bi lahko sprošceno in v miru našli vse skrite lepote, ki jih ponuja naša okolica. Gostom bi radi svetovali, jim predstavili zanimive kraje in prelepe naravne znamenitosti, ki jih sami verjetno ne bi našli. Svetovali jim bomo pri nacrtovanju krajših izletov v naši okolici.

Povezali smo se z gostoljubnimi domacini, ki želijo gostom predstaviti svoje izdelke: vino, med, sir, žganje, izdelke iz sivke... Z vsakim tednom bomo poskušali našo ponudbo razširiti in gostom nuditi še vecjo izbiro turisticnih posebnosti v teh prijaznih, lepih krajih.

kolo predjamski grad lipizzaner lodge Zakaj nas morate obiskati?

Preverite odlicno namestitev; kavarno, kjer boste imeli možnost poskusiti lokalne izdelke, skodelico pristnega angleškega caja ali kave na vietnamski nacin.

Obišcite Predjamski grad, ki je od nas oddaljen le 40 minut prijetne hoje skozi gozd.

Uporabite naše parkirišce, uživajte v sprehodu in ogledu okolice, ob povratku pa si privošcite osvežilno pijaco v našem gostišcu.

Pri nas lahko najamete vrhunsko kolo Cult in prekolesarite poti po cudoviti pokrajini pod Nanosom.

Nudimo vam vodene izlete v bližnji okolici, oglede znamenitosti ter neomejene možnosti pohodništva.

Anglešcina: opazila sva, da veliko Slovencev govori osnovno anglešcino, ki pa v poslovnem svetu ne zadostuje. Z 20 letnimi poslovnimi izkušnjami bo Chris nudil uvajanje in inštrukcije poslovne anglešcine. Ne boste izboljšali le vaše anglešcine, temvec se boste naucili tudi boljšega komuniciranja z vašimi angleško govorecimi strankami. Nudimo vam tudi pregled internetnih strani in pomoc pri nihovem urejanju v anglešcini. Izkoristite to možnost.

Anglešcina za mladino: ce se italijanska univerza odloci, da bo uradni jezik zamenjala z anglešcino, veste, da gre zares! Chris bo nudil cenovno ugodnejše ure za omejeno število domacih mlajših oseb, ki bodo pokazali ustrezno motivacijo, željo in voljo do ucenja.

Check out the English business training on our English Training page!

Book and Film club: ena izmed mnogih idej, ki jih imava, je ustanovitev lokalnega bralnega kluba. Enkrat mesecno bi izbrali knjigo v anglešcini, jo prebrali in nato pogledali film (BREZ podnapisov!). Po ogledu bi primerjali mnenja in vtise, tako o knjigi kot o filmu, ter tako na zabaven nacin spoznavali nove ljudi in komunicirali v anglešcini.

Šah in ostala tekmovanja: imava zbirko šahovskih desk in figur s celega sveta, gostom pa bi rada ponudila tudi ostale igre.

Zato spremljajte našo spletno stran, kjer bomo objavljali informacije o prihajajocih turnirjih ali družabnih vecerih.

Vse to vam z veseljem ponudimo. Lepo vabljeni na skodelico kave in druženje, veseliva se vašega obiska!

Email: info@lipizzanerlodge.com

Address: Landol 17, Postojna 6230, Slovenia

Phone: +386 5620 3443
Mobile: +386 40 47 0239 or +386 40 37 8037

SLOVENIA Weather